2013-10-28-aankondiging-TT-Leeuw-ArtSINT-PIETERS-LEEUW: – LeeuwArt nodigt u uit op haar 72ste tentoonstelling “Focus!”.

Met Tom Feyen, Rita Cornelis, Cine Touchant, Marc Goossens, Peter Troucheau, Janot Michiels, Hilde Van Impe, Betty D’Herde, Luc Van Ruysevelt en gastleden Bernadette Vansant, Maarten Defossez en Thierry Van Vreckem.

Onze expo krijgt dit jaar de titel “Focus” mee, voor velen het punt waar lichtstralen samenkomen of hun oorsprong lijken te hebben, voor anderen een venster op de wereld of ook nog het cognitief proces van zich selectief richten op één aspect van de omgeving.

Op 9, 10, 16 en 17 november van 14 tot 18 uur en op 11 november (jaarmarkt) van 10 tot 18 uur.
De tentoonstelling is gratis toegankelijk in het kasteel Coloma, Joseph Depauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: