2014-03-08-teaser_the-challengeVLEZENBEEK: – Noteer het in uw agenda van 2014; jongerenvereniging De Speelvogel uit Vlezenbeek organiseert op zaterdag 8 maart 2014 zijn volgende editie van “The Challenge”.

Elke 2 jaar maakt De Speelvogel er werk van om jullie een hoogwaardige, kwalitatieve dropping aan te bieden. Plezier staat hierbij centraal. “Deelnemen is belangrijker dan winnen!”

Wat is “The Challenge”?
“The Challenge” is een dropping voor jong en oud. Vanaf 18 jaar beleef je samen met je collega’s, vrienden, kennissen, familie,… een geweldige avond. Wij hechten hierbij belang aan het totale concept en de totale beleving. Zowel de avond zelf als de weken ervoor kan je samen met je teamleden heel wat plezier beleven. Jullie zullen samen opdrachten tot een goed einde moeten brengen en elkaar naar de eindlocatie helpen. Neem het van ons aan, de voldoening bij aankomst is groot! Neem daar nog eens een drankje en een maaltijd bij en het wordt beslist een avond om niet snel te vergeten.

Wanneer vindt deze dropping plaats?
Hou nu reeds zaterdag 8 maart 2014 vrij want dan is de dag dat jullie Challenge zal plaatsvinden. De eerste ploegen zullen vertrekken vanaf 18u00, de laatste ploegen normaal rond 21u30 – 22u30. Geef indien nodig jullie voorkeur van uur mee, dan houden we hier in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk rekening mee.

Waar start de dropping?
Dat blijft een goed bewaard geheim. Dankzij de Pré-Challenge kom je vanaf half januari week na week wat meer te weten over de vertrekplaats. Het is van groot belang om samen met je ploegmaats de opdrachten te ontcijferen en tot een goed einde te brengen. Heb je de opdracht goed uitgevoerd, dan krijg je tips die leiden tot de vertrekplaats. Wens je niet deel te nemen aan deze Pré-Challenge, maar enkel aan de dropping zelf? Ook dat kan door dit eenvoudigweg aan te duiden op het inschrijvingsformulier.

Verneem er nu reeds meer over op de vernieuwde website en schrijf je in vanaf 20 november: www.the-challenge.be

%d bloggers liken dit: