2013-10-24-twitter_nmbsBELGIË: – Reizigers willen snel geïnformeerd worden over gebeurtenissen die hun reisweg kunnen beïnvloeden. Door middel van een eigen Twitter-account wil NMBS die stijgende vraag naar real time reizigersinformatie opvangen. Vanaf vandaag schiet het Twitter-team van NMBS elke weekdag de reiziger te hulp.
NMBS is sinds donderdagochtend 24 oktober actief op Twitter. Reizigers kunnen de NMBS-account “@NMBS” op Twitter volgen en op die manier op de hoogte gebracht worden van gebeurtenissen die hun reisweg beïnvloeden.

Het Twitter-team beantwoordt tevens in real time, en dat tussen 6 en 22 uur, concrete vragen over gebeurtenissen op het net of de dienstverlening van NMBS. Meer algemene vragen over NMBS worden eveneens behandeld. Alle vragen worden in de mate van het mogelijke beantwoord, op basis van de beschikbare informatie.
Belangrijk is wel dat de Twitter-dienstverlening bovenop de gebruikelijke kanalen van de klantendienst komt. “Reizigers hebben recht op snelle en correcte informatie over hun reisweg en de dienstverlening van NMBS. Via Twitter wil NMBS nog sneller inspelen op de verzuchtingen van onze klanten. Dit is voor NMBS een zeer belangrijke stap die de klant nog meer centraal stelt in onze dienstverlening,” zegt Marc Descheemaecker, Gedelegeerd bestuurder van NMBS.

%d bloggers liken dit: