RUISBROEK: – Naast de Sound Of Ruisbroek in zaal Ons Huis was er afgelopen zaterdag ook een fuif in café Ons Huis. Ongeveer 200 mensen kwamen meegenieten van dit dansfestijn. Organisators Willy, Silvie én Bart gaven deze fuif zowel voor jong én oud. Dit doelpubliek hebben ze bereikt door lokale deejays te gebruiken die zowel ‘oude goude’ plaatjes draaiden als later op de avond recentere hits. Het feest barstte in tegenstelling tot andere fuiven al snel los, dit door een gratis vat geschonken door Bart Anneessens/Cops omstreeks 21 uur. Na de barbecue is dit al het tweede evenement van dit trio. Aldus Bart ‘Het is onze bedoeling het lokale leven in Ruisbroek weer te promoten dit door verscheidene evenementen. Het volgende evenement zal plaatsvinden begin komend jaar, dit zal echter in het teken staan van een goede doel!

%d bloggers liken dit: