ZUUN: – In Zonnig Leven waren vandaag veel blije gezichten te zien bij de ‘Anders kinderen’. Speciaal voor hen werd voor de 2 de keer “Smile To Me ” georganiseerd.
2013-10-19-2de-smile-to-me_01
“Smile To Me” is een feitelijke vereniging opgericht door 2 mama’s, Nathalie Rahoens en Carine Singelé. Samen met een heel team en zo’n 50 vrijwilligers en verschillende artiesten zorgden ze voor een gratis verwendag voor anders kinderen, kinderen met een fysieke of mentale beperking die vandaag van een uitgebreid animatie programma konden genieten. Met de nodige voorzieningen voor verzorgingen en medische begeleiding.
2013-10-19-2de-smile-to-me_anim
De kinderen genoten,amuseerden zich, lachten en kirden bij de optredens van Pipo & Pipette, Mimi en Titi, Dance o mania, humoristisch circustheater Charel, Berry Grim, de muzikale optredens van de peter van de actie Jan Vankeerberghen en de vele randanimatie zoals grime, ballonplooiers, een snoezelruimte
En ook de broers, zussen en ouders genoten mee van de dag waar de organisatie voor heel wat assistentie zorgde.
2013-10-19-2de-smile-to-me_02
Nathalie Rahoens: ‘ Ik ben heel blij! Deze middag zat de zaal afgeladen vol. We hebben ons doel bereikt, namelijk de “anders kinderen” en hun familie een zorgeloze dag te bezorgen dankzij alle artiesten en vrijwilligers die zich allemaal 100% hebben ingezet‘.

1 comment

  1. dank je aan iedereen, dank je aan elke sponsor voor elke gift die we krijgen, van een tombola tot een gift. Of producten in natura of geschenkjes voor de kindjes.
    Met dank aan de gemeente sint-pieters-leeuw.
    Want zonder steun, zou smile to me niet bestaan.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: