SINT-PIETERS-LEEUW: – Vorige week vond in het Colomakasteel de vernissage van Jente Boones fototentoonstelling plaats.
2013-07-17-Tentoonstelling_Jente_Boone_1
Vele genodigden kwamen het werk van de jonge fotograaf bewonderen. Jente mocht heel wat positieve reacties en lofbetuigingen in ontvangst nemen. Het gemeentebestuur is dan ook verheugd om dit jonge talent in de kijker te plaatsen en zo zijn carrière een duwtje in de rug te geven.
Naast zijn eigen werk worden er ook enkele foto’s tentoongesteld die Jente heeft gemaakt in opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Het opzet was om de gemeente op een andere manier in beeld te brengen. Het resultaat van deze opdracht zijn acht verrassende foto’s van onze gemeente, haar inwoners en haar bezienswaardigheden.
???????????????????????????????Marleen De Kegel, schepen van Toerisme, reageert enthousiast: “dit is Sint-Pieters-Leeuw zoals u haar nog nooit zag.” Schepen De Kegel nodigt iedereen uit om de tentoonstelling te bezoeken: “we zijn namelijk op zoek naar originele titels die passen bij onze acht foto’s. Daarom hebben we in de zaal een doos geplaatst waarin de bezoekers hun voorstellen kunnen deponeren.”

De fototentoonstelling ‘Een boontje voor fotografie’ loopt nog tot 18 augustus 2013 in het Colomakasteel (Joseph Depauwstraat 25 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw) en is gratis te bezoeken op weekdagen tussen 10.00 en 17.00 uur en in het weekend tussen 13.30 uur en 17.00 uur.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: