SINT-PIETERS-LEEUW: – Al wie op 11 juli zijn Vlaamse leeuw uithangt krijgt van Jong N-VA Zenneland een 75cl fles Zennenat.
2013-07-09-zennenat
Het enige wat u hoeft te doen is uw adresgegevens doorspelen ter controle en de fles is van u. Het is een ludieke actie van de jongeren om hun zelfgebrouwen bier “Zennenat” te promoten.

Het bier “Zennenat” van Jong N-VA Zenneland is terug beschikbaar. Na een enorme vraag naar het lekkere gerstenat besloot het bestuur om nogmaals een lading bier te verkopen. Het bier werd gebrouwen door Brouwerij Den Herberg te Buizingen. De smaak van het goud-blonde bier is licht zoet en kruidig met een lichte bittere afdronk. Het heeft een alcoholpercentage van 6,0%.

Omdat we niet alle straten van de gemeente kunnen controleren raden we aan een foto te nemen en deze digitaal op te sturen samen met uw adresgegevens naar jongnvazenneland@gmail.com

Via dit email adres kan u ook bij ons terecht indien u enkele flessen wil bestellen.

De naam Zennenat werd vorig jaar gesuggereerd door Marc Boschmans uit Lembeek en gekozen uit meer dan 50 ingezonden namen omwille van zijn uitgesproken band met de streek. De wedstrijd die dit jaar zal plaatsvinden kreeg de ludieke naam “Hang het beest uit!”. Iedereen die de Vlaamse leeuw uithangt op 11 juli in de gemeenten Halle, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw krijgt een fles Zennenat cadeau.

2 comments

  1. Annick De Mol
    E. Debaerdemaekerstraat 56
    1601 RUISBROEK

    Mijn Vlaamse Leeuw hangt uit!!!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: