2013-05-12-flyer-sneukeltochtSINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens de sneukeltocht op 12 mei kunt u met de hele familie al fietsend genieten van onze mooie streek. Op adem komen doe je aan de vele, niet te versmaden sneukelposten. De ideale manier om kennis te maken met de producten, lekkers en mooie uitzichten uit eigen streek!

Voor het hele gezin
De prachtige fietstocht van ongeveer 15 km is voor iedereen een haalbare kaart. Aan het einde van het parcours ontvangt u een leuke attentie.
Terwijl u napraat, kunnen de kinderen hun resterende energie kwijt op het springkasteel.

Praktisch
Wat? Recreatieve fietstocht van ± 15 km.
Waar? Vertrek aan De Merselborre, Schaliestraat 2 te Vlezenbeek.
Wanneer? Zondag 12 mei 2013 (moederdag), vrije start tussen 13.30 en 15.00 uur.
Kostprijs? Volwassenen: 5 euro.Kinderen (6-12 j.): 2,50 euro.Kinderen (-6 j.): gratis.

Haltes Sneukeltocht
Volgende handelaars van lekkere streekproducten werken mee:
Luc Van Hassel, zoete aardbeien;
Hof te Berchem, lekkere worsthapjes;
Ijssalon Van Bellinghen & Debroeyer,verfrissende ijsjes;
Café Het Vagevuur, verfrissende streekbieren;
Waterhof.

Maak kennis met ‘Lekkers uit het Pajottenland’!
2013-02-23-startreceptie_cvba_lekkers-uit-het-PajottenlandAan de halte Waterhof kan u in een prachtig kader kennis maken met de producentencoöperatie Lekkers uit het Pajottenland.
Deze bestaat uit acht producenten met een hart voor de streek. Ze hebben de handen in elkaar geslagen om het lekkers uit onze streek tot bij de klant te brengen onder het merk ‘Pajottenland’. Of het nu gaat om groenten, fruitsap, zuivelproducten, vlees, bier, kruiden of olie, alles is lokaal ambachtelijk, traditioneel of net innovatief geproduceerd, met aandacht voor landschap en milieu.
Wie zijn deze producenten?
Rudi Basteleus, Vlezenbeek; brouwerij Lindemans, Vlezenbeek; de Beverse Kaasmakerij; de Fruitburght, Beverse fruitkwekerij; Duizendblad, kleinschalige, ecologischekruidenkwekerij in Ternat; Hof te Vrijlegem, Mollem; hoeveslagerij De Lingeren, Gooik; hoevewinkel Waterhof, Gaasbeek.
U komt meer te weten over deze producenten, het lekkers dat ze maken en de coöperatie tijdens de sneukeltocht aan de halte aan het Waterhof.
Vergeet hier geen bezoekje te brengen aan de melkrobot!

%d