haviland_logoVLAAMS-BRABANT: – Nu de nieuwe Raad van Bestuur en het Directiecomité van intercommunale Haviland samengesteld is, krijgt de nieuwe bestuursploeg meteen de opdracht om het beleidsplan 2014-2019 mee vorm te geven.

Ter voorbereiding van deze cruciale oefening werd de voorbije maanden een intensieve ‘Ronde van Halle-Vilvoorde’ georganiseerd. Ondertussen zijn 34 van de 35 gemeentebesturen bezocht. In deze eerste luisterronde werd het vernieuwde Haviland en haar nieuwe directeur Stephan Verwee grondig voorgesteld aan de colleges van Burgemeester en Schepenen. Daarnaast werd aandachtig geluisterd naar de noden en de behoeften van de vennoten voor de komende legislatuur. In de maand mei krijgen de vennoten een tweede kans om hun stem te laten horen tijdens de regiovergaderingen die Haviland samen met RESOC zal organiseren.

Opvallend is de regionale spreiding van de gekozen leden. Zo zijn naast de steden Halle en Vilvoorde ook kleinere gemeenten uit de regio vertegenwoordigd. Koen Van Elsen, de burgmeester van Asse, blijft voorzitter.
Voor Sint-Pieters-Leeuw zit Coppens Gunther in de raad van bestuur en voor de provincie is Sint-Pieters-Leeuw ook vertegenwoordigt in de raad van bestuur door  Vanlinthout Lieve en Debraekeleer Luc.

Meer info: www.haviland.be/nl/over-haviland/raad-van-bestuur/raad-van-bestuur.php

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder