2013-04-28-pensioen2VLEZENBEEK: – Vorige week organiseerde CD&V Sint-Pieters-Leeuw en haar geledingen Vrouw&Maatschappij, JONGCD&V en CD&V senioren in samenwerking met ACV Vlezenbeek een infomoment omtrent onze pensioenen in CC De Merselborre in Vlezenbeek.

Hoeveel jaren moet ik nog werken alvorens ik recht heb op een volledig pensioen?
Hoeveel zal mijn pensioen bedragen?
Is deeltijds werken om wat meer tijd aan de zorg van mijn kinderen of ouders te besteden niet nadelig voor mijn pensioen?
Dit zijn nog maar enkele vragen waarop de vele aanwezigen een antwoord kregen tijdens onze pensioen avond.
Een goed gevulde zaal luisterde geboeid naar de verschillende toelichtingen van onze uitgenodigde pensioenexperts. Zo tekenden attaché bij de Rijkspensioenen Jozef De Mol, CD&V federaal parlementslid Sonja Becq, Liesbet Sommen Raadgever Pensioenen en Sociale zaken van Vice-Premier De Crem en Ben Debognies ACV gewestsecretaris Halle-Vilvoorde, present. Elk met een enorme terreinkennis, zodoende de vele vragen uit het publiek niet onbeantwoord bleven.
Vrouw & Maatschappij Voorzitster Hilde Van Impe: “Mensen liggen echt wakker van hun pensioen en kampen ook met heel veel vragen. Dat onze eerste pensioen avond meteen meer dan 60 aanwezigen lokte, bewijst dit eens te meer. We hebben hier dan ook proberen op in te spelen door mensen goed te willen informeren en verschillende topexperten uit te nodigen die onder meer toelichting gaven bij de gewijzigde pensioenwetgeving, alsook de vaak voorkomende verschillen tussen man en vrouw. Ook keken we vooruit door middel van een voorproefje van de verschillende beleidsvoorstellen die CD&V wenst te nemen omtrent dit thema. Achteraf konden de vele aanwezigen nog wat napraten bij een kleine receptie.”
SONY DSC SONY DSC

%d