2013-04-23-rode_kruis_sticker_mayaSINT-PIETERS-LEEUW: – Van 25 april 2013 tot 9 mei 2013 zullen de vrijwilligers van het Rode Kruis van Sint-Pieters-Leeuw hun stickerverkoop organiseren. Steun de lokale Rode Kruis afdeling en koop de leuke sticker.

U kunt hen tijdens de 14-daagse verkoop terugvinden bij Colruyt, Makro, Aldi, Delhaize, Groendekor, Lidl en op de wekelijkse markt aan de Rink.
En ook het jeugd Rode Kruis van Leeuw zal zaterdagnamiddag de stickers verkopen.
Dit jaar krijgen de vrijwilligers hulp van Geert Vanhassel, presentator & journalist bij Ring TV en Halse Stadsdichter hij zal zaterdagnamiddag mee stickers verkopen aan de Makro.

Rode Kruis afdeling Sint-Pieters-Leeuw: ‘Dankzij jullie medewerking zouden wij graag een “potje” aanleggen voor de aankoop van een multifunctioneel voertuig, nieuwe vrijwilligers opleiden en u hulp blijven garanderen als u deze nodig hebt’

%d