SINT-PIETERS-LEEUW: – Delhaize heeft haar gloednieuwe Delhaize supermarkt gisteren officieel feestelijk geopend. De winkel, die zich bevindt in het gebouw van de voormalige Carrefour Hypermarkt, is volledig ingericht volgens de nieuwste stijl van Delhaize met warme kleuren en veel licht en ruimtegevoel en nog meer zorg dragend voor het milieu. De jongste Delhaize supermarkt wordt ook voorzien van alle innovaties en nieuwigheden die winkelen bij Delhaize nóg aangenamer maken. De opening van de nieuwe Delhaizewinkel, de 138ste in België, wordt gevierd met enkele feestweekends vol degustaties en animaties.

2013-04-07-opening-leeuw_02
Na maanden van inrichtingswerken is de nieuwste supermarkt van Delhaize volledig afgewerkt en volledig klaar om haar nieuwe klanten op de beste manier te ontvangen. Gisteren werd de winkel officieel ingehuldigd in aanwezigheid van de burgemeester van Sint-Pieters-Leeuw Luc Deconinck.

Delhaize is opgetogen dat we hier onze nieuwste supermarkt kunnen openen. Deze zone van Sint-Pieters-Leeuw was nog een blinde vlek in ons winkelnetwerk die nu opgevuld wordt met deze nieuwste Delhaize supermarkt. Ik hoop dan ook dat de omwonenden gaan genieten van onze nieuwste winkel die het beste wat Delhaize biedt in huis heeft”, zegt een trotse Marc Debussche, verantwoordelijke voor de Delhaize Supermarkten in België.

De bevolking van Sint-Pieters-Leeuw wachtte met spanning af wat de nieuwe site zou bieden. Op minder dan één jaar werd de site omgetoverd tot een fris en modern ogend gebouw. We zijn dan ook blij dat deze locatie nu opnieuw ten dienste staat van de bevolking en wensen de nieuwe Delhaize alle succes toe”, voegt Luc Deconinck, burgemeester van Sint-Pieters-Leeuw hier aan toe.
2013-04-07-opening-leeuw_01

Samen zorgen voor het milieu
De bescherming van het milieu is één van de belangrijkste ambities bij Delhaize. Vandaar dat bij de inrichting van de winkel een groot aantal ecologische maatregelen getroffen werd, waaronder de installatie van gesloten koelkasten en koeltogen. Hierdoor ligt het energieverbruik van deze koelkasten tot 40 % lager, wat een lagere CO2-uitstoot met zich meebrengt.

60 medewerkers in Delhaize Supermarkt Sint-Pieters-Leeuw
Deze nieuwe winkel creëert ook extra tewerkstelling. In eerste instantie worden er 60 medewerkers tewerkgesteld voor deze nieuwe winkel maar dit aantal kan nog groeien eens de nieuwe winkel op volle toeren draait. Het gaat hier zowel over algemeen opgeleid personeel als over personen met een specifieke beroepsopleiding zoals slagers.

Feestweekends om de winkel te ontdekken
Om kennis te maken met de nieuwe winkel, vinden er twee heuse feestweekends plaats vol geschenken, degustaties en animaties zoals een clown en een grimeuse in de winkel. Deze weekends vinden plaats op vrijdag en zaterdag 29 en 30 maart en 5 en 6 april. Iedereen is welkom!

1 comment

  1. Is het normaal dat in heel de winkel alle opschriften tweetalig zijn ? Als ik mij goed herinner was Carrefour correcter op dat gebied . Heeft de NVA-burgervader dat ook gemerkt ?

Comments are closed.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder