VLAAMS-BRABANT: – Vandaag verzamelden alle Vlaams-Brabantse en Brusselse burgemeesters in het Radiohuis in Leuven voor de ‘burgemeesterdag’.  Een uniek initiatief waarbij Radio 2 zo’n 50  burgemeesters samenbracht op zijn regionale redactie.
2013-01-31-burgemeesters_bron_radio2

Het glas werd geheven op zes jaar vol ambitie en veranderingen in hun gemeente.
Alle nieuwe burgemeesters kregen les van burgervaders en -moeders met een ruime staat van dienst. Daarna was er voor de burgemeesters ook een rondleiding in het Radiohuis R voorzien en konden ze kennismaken met het team dat dagelijks zes uur regionale radio maakt in en over Vlaams-Brabant en Brussel. De luisteraars snoven mee de sfeer op via het programma Avondpost op Radio 2 Vlaams-Brabant.

2013-01-31-burgemeesters-2_bron_radio2

bron foto’s: Radio2

%d