SINT-PIETERS-LEEUW: – Er roert wat binnende Open-VLD afdeling van Sint-Pieters-Leeuw. Tijdens de aanloopperiode naar de recente gemeenteraadsverkiezingen is er tussen de kandidaten die op de vernieuwde en verjongde lijst voorgesteld werden een echte vriendschapsband ontstaan. Er werd niet alleen enthousiast samengewerkt naar de verkiezingen toe maar ook plannen voor de toekomst gesmeed. Hoewel al dat harde werk deze keer niet helemaal het verwachte resultaat opleverde kon dat de gedrevenheid niet temperen.
Op dat positieve élan zou worden verder gewerkt! Het resultaat: « Liberalen In Beweging !»
SONY DSC

Kathleen D’Herde: “Deze nieuwe groep binnen de OPEN VDL afdeling van Sint-Pieters-Leeuw richt zich tot Alle leden en hun gezinnen (kinderen ook welkom), jongeren en ouderen, en alle vrienden en sympathisanten die OPEN VLD een warm hart toedragen en onze idealen delen.
Ons doel: de vriendschap en de verbondenheid binnen onze afdeling bevorderen, en aan iedereen bewijzen : Open VLD Sint-Pieters-Leeuw staat er! Come and join us !

Onze middelen: wij organiseren op regelmatige tijdstippen activiteiten waarbij aan ieder de kans geboden wordt om anderen op een ontspannen manier te ontmoeten, te communiceren en samen actief te zijn.
Voor elk wat wils. Voel je je de ene keer niet aangesproken, dan is de volgende activiteit misschien nét iets voor jou.
Op onze agenda staan alvast drie activiteiten gepland:

      • In de maand maart gaan wij gezellig een avondje uit : naar een variété, een concert of een toneelvoorstelling (nog nader te bepalen);
      • Eind april vieren wij de lente: wij gaan samen wandelen in onze mooie gemeente;
      • in juni : Ode aan de roos (nee, niet die van SPa) – wij bezoeken de rozentuin en het rozenmuseum.

Uiteraard wordt er altijd een natje en/of droogje voorzien, waarbij wij dan lekker kunnen bijpraten. Suggesties voor uitstapjes en activiteiten vanwege onze leden zijn altijd welkom.
2013-01-15-VLD_03

Aarzel dus niet en treedt toe ! Het jaarlijks lidgeld bedraagt de democratische som van 5,00 € en het lidmaatschap biedt de gebruikelijke voordelen. De lidkaarten zijn te bekomen bij Martina, Nadia, Kris, Lize-Marie, Viviane en Kathleen.

Meer info: « LIBERALEN IN BEWEGING! » 0475/24 99 11 of kathleen.dherde@skynet.be

%d