SINT-PIETERS-LEEUW: – Bibliotheekweek van 20 tot 28 oktober 2012 met als thema: ‘een droom van een bib’.

Wegdromen bij onze collectie, dat kan. En ongeacht waar je mee bezig bent, wat je wakker houdt of wat je boeit, de bib heeft het ongetwijfeld in huis.
We leunen echter niet zelfvoldaan achterover. Enkele vragen houden de bib uit haar dromen. We willen weten wat jij verwacht van ons, wat je mist in de bib, wat je graag nog wilt beleven. Kortom hoe zie jij de toekomst van de bib?

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie wordt de bibste van het land?
Dromen bij onze collectie, dat kan. En hoe ziet jouw droombib er uit? Laat het ons weten!
Omschrijf of teken jouw ideale bibliotheek op een van de vele spiegels die tijdens de bibliotheekweek de bib sieren. In ruil voor je droom, krijg je een kleine verrassing.

Verwenweekend op zaterdag 20 en zondag 21 oktober
Zachtjes ontwaken met een heerlijk ontbijt? Tijdens het verwenweekend is dit geen droom, in de hoofdbib word je op je wenken bediend met een ontbijt in de bib.
Ook in de filialen word je naar goede gewoonte op een extraatje getrakteerd.

Wegdromen in de vertelbus op zondag 21 oktober 2012
Terwijl u in de bib rustig geniet van een ontbijt en een verse krant, kunnen de kleinsten instappen in een heuse vertelbus. Het kleurrijke decor van deze bus creëert een gezellige en intieme sfeer, waarbij de vertellingen helemaal tot leven komen. De verhalen staan in het teken van “Sehnsucht” (hevig verlangen), naar analogie met de lopende tentoonstelling in het kasteel van Gaasbeek.
Voor kinderen van 3 tot 6 jaar.
Er is een vertelsessie om 10.00 uur, 11.00 uur en 12.00 uur.
Reserveren is verplicht.

openbare bibliotheek:  Rink 2 te Sint-Pieters-Leeuw – 02 371 22 64 – sint-pieters-leeuw@bibliotheek.be

%d bloggers liken dit: