REGIO: – Op zaterdag 8 september 2012 organiseert Rode Kruis-Vlaanderen zijn jaarlijkse BloedFeest!

We danken die dag alle mensen die dit jaar bloed, plasma of bloedplaatjes hebben gegeven. BloedFeest! vindt voor de eerste keer op drie locaties plaats: provinciedomein Huizingen, provinciedomein Puyenbroeck en het provinciaal recreatiedomein Zilvermeer .
De donoren uit Sint-Pieters-Leeuw zijn er welkom met hun gezin.
De donoren moeten zich op voorhand registreren op www.bloedgevendoetleven.be.
Rode Kruis-Vlaanderen verwacht een 6.000 tal donoren verspreid over de drie locaties. Nele de Vos, verantwoordelijke donorwerving: “BloedFeest wordt georganiseerd om al onze donoren te bedanken. Een bloedgift is een vrijwillige daad, hier staat niets tegenover. We vinden het dan ook heel belangrijk dat we door dit feest een welgemeend “dank je wel” kunnen zeggen aan al deze mensen.”

Donoren en hun gezin krijgen op 8 september gratis toegang tot het Provinciedomein Huizingen.
De bloeddonoren zijn welkom vanaf 11u. Vanaf 13u tot 18u zijn er tal van optredens, speciaal op touw gezet voor de donoren van Rode Kruis-Vlaanderen. BloedFeest! wordt afgesloten met een optreden van Kato en Paul Severs.

De volgende bloedinzamelingen in Sint-Pieters-Leeuw zijn:
26-10-2012 – 18u00 > 20u30 Vlezenbeek – Merselborre, Schaliestraat 2
07-11-2012 – 18u00 > 20u00 Sint-Pieters-Leeuw – Parochiecentrum, Balléstraat 6

%d bloggers liken dit: