SINT-PIETERS-LEEUW: – Zon en 22°C meer was er deze namiddag niet nodig om van de ‘buitenspeeldag’ de plezantste middag van het jaar te maken!
En dat had de jeugd goed begrepen want deze waren massaal naar het Wildersportcomplex afgezakt.

De Buitenspeeldag is een initiatief van Nickelodeon en de Vlaamse Overheid en word in Sint-Pieters-leeuw door de sport- en jeugddienst georganiseerd aan het Wildersportcomplex.
De kinderen konden er kiezen uit verschillende sporten als benji trampoline, lacrosse, voetbal, hindernissenparcours,… verder kon men er knutselen, timmeren, muziek maken en tekenen. De jongsten die best niet te lang blootgesteld mogen worden aan de brandende voorjaars zon konden ook terecht in de sporthal waar een reuze boot-springkasteel stond opgesteld. Ook daar kon je knutselen of Met fietsjes rijden.

Wie naar de buitenspeeldag met de fiets gekomen was ipv met de wagen kreeg nog een kleine attentie kado.

Een foto impressie:

Deze slideshow vereist JavaScript.

2 comments

  1. Een dikke proficiat aan alle medewerkers ze hebben heel goed hun werk gedaan!! en ze waren super tof en heel veel geduld met de kids al waren er sommige ambetantekes tussen :-)

    Een tipje voor volgend jaar omwille dat de ouders hun kindjes NIET in het oog houden gaan de grotere op de attracties van de kleuters ( binnen in de turnzaal) en ze waren bijzonder wild dat mijn peutertje op het springkasteel niet meer durfde!! dus medewerkers wees volgend jaar maar strenger jullie verdienen respect ;-)
    groetjes en tot volgend jaar

    lukas louna en de mama ;-)

Comments are closed.

%d