OUDENAKEN: – Op zondag 12 februari 2012, om 16u00, dirigeert Joachim Kelecom het vrouwenensemble SIRENA in de Sint-Pieterskerk te Oudenaken.

Zij brengen een programma met laat- Romantische muziek voor vrouwenkoor en harp en zingen onder meer het prachtige opus 17 van Johannes Brahms en de zelden uitgevoerde “Rig Veda hymns” van Gustav Holst.
De musici zijn 2 hoornisten van het VUB Symfonisch orkest en op harp Vinciane Degroote en Aurelie Viegas.
Inkom 10€.
Best reserveren op voorhand bij Emmy Dieleman.
E-mail: dieleman.e@telenet.be of per telefoon: 0474/64.13.14.

1 comment

  1. halloo!
    ja, ik reageer eigenlijk veel te laat. Ik heb de gelegenheid gehad om dit uniek concert te mogen bijwonen. De gebrachte liederen en muziekstukken waren onbekend voor mij (als leek), toch heb ik genoten van de zang en instrumentaal aanwezig talent. de song Lakmé kwam mij toch bekend over en heb deze nadien op Youtube opgezocht. En bij deze zeg ik dat de versie gebracht door de twee solisten(s) met harp begeleiding onder leiding van Mr Joachim Kelecom evenwaardig zoniet meer
    intenser was dan deze te zien op Youtube. Trouwens het hele vrouwenensemble heeft die avond prachtig gezongen.
    Ik betreur dat ik dit niet op film heb opgenomen.
    Felicitaties aan allen!!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: