VLEZENBEEK: – “The Challenge” is een dropping voor jong en oud. Maak er samen met je collega’s, vrienden, kennissen, familie,…een leuke avond van. Een avond stappen, samen opdrachten tot een goed einde brengen en elkaar naar deeindlocatie helpen. De voldoening bij aankomst is groot! Neem daar nog eens een drankje en een maaltijd bij en het wordt beslist een avond om niet snel te vergeten.
De editie van 2012 heeft plaats op  3 maart 2012 maar als je bij de 400 deelnemers wilt zijn moet je nu snel inschrijven!

Wie organiseert dropping “The Challenge”?
“The Challenge” is een organisatie van jongerenvereniging De Speelvogel uit Vlezenbeek en De Landelijke Gilde uit Schepdaal. Elke 2 jaar maken wij er werk van om jullie een hoogwaardige, kwalitatieve dropping aan te bieden. Plezier staat hierbij centraal. “Deelnemen is belangrijker dan winnen!” Wij hebben reeds heel wat edities uitgewerkt

Wanneer vindt deze dropping plaats?
Hou nu reeds zaterdag 3 maart 2012 vrij want dan is de dag dat jullie Challenge zal plaatsvinden.
De eerste ploegen zullen vertrekken vanaf 18u00, de laatste ploegen normaal rond 21u30 – 22u00.
Geef indien nodig jullie voorkeur van uur mee, dan houden we hier in de mate van het mogelijke rekening mee.

Waar start de dropping?
Dat kunnen we je nog niet vertellen. Dankzij de Pré-Challenge kom je week na week wat meer te weten over de
vertrekplaats. Het is van groot belang om samen met je ploegmaats de opdrachten te ontcijferen en tot een goed einde te brengen. Heb je de opdracht goed uitgevoerd, dan krijg je tips die leiden tot de vertrekplaats.

Veiligheid?
We hechten veel belang aan de veiligheid. Tijdens de voorbereidingen is dit al een prioriteit, waardoor we trachten de tochten zoveel mogelijk over autovrije wegen verlopen. Maar ook tijdens de tocht zullen we hier de nodige aandacht aan besteden.
Elke groep krijgt een noodbrief mee waarin een plannetje en het telefoonnummer van de dispatch zit. Zo geraken verdwaalde groepen terug op het spoor. Verder is er een noodnummer hetgeen wordt vrijgehouden voor dringende oproepen.

Met hoeveel mensen kan ik een team vormen en hoeveel gaat ons dat kosten?
Je kan een team vormen tussen 6 en 12 personen.
De deelnameprijs bedraagt € 13/persoon.
Hiervoor krijg je echt wel heel wat in de plaats:

* Een leuke Pré-Challenge boordevol opdrachten
* De dropping zelf natuurlijk
* Een maaltijd bij aankomst
* Een drankje
* Verzekering

Hoe schrijf ik een ploeg in?
Inschrijven kan uitsluitend via het inschrijvingsformulier dat dient doorgemaild te worden.
Ontdek hier alles over hoe je kan inschrijven: www.despeelvogel.com

Kijk ook op: www.facebook.com/pages/Dropping-The-Challenge/204076279652960

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: