ISRAËL / VLEZENBEEK: – Op het BIRA,Beer International Recognition Award, won Brouwerij Lindemans dubbel goud (score tussen 93-100 punten) met zijn Lindemans Kriek in de categorië fruitbieren.
  . 
De bieren van Lindemans worden in Israël verdeeld door Amir Neuman van Norman Premium ltd, die de Lindemans kriek inschreef voor de wedstrijd.

Meer info www.grape-man.com/bira , www.biracompetition.com en www.lindemans.be


UPDATE 2 november 2011:

De internationale, professionele jury met als voorzitter de Tsjechische bierexpert Josef Tolar kende aan Lindemans Kriek een score toe tussen 93 en 100 punten, goed voor een Double Gold Award. Daarnaast sleepte Lindemans Kriek de Best Fruit Beer Award en de Belgium Grand Award in de wacht.

De BIRA Awards 2011 werden uitgereikt tijdens de International Beer Week, die in oktober in Tel Aviv werd georganiseerd onder leiding van het toonaangevende Israëlische opleidingscentrum ‘The Grape Man’. De awards werden voor Lindemans in ontvangst genomen door de Israëlische importeur Norman Premium.

Voor Brouwerij Lindemans zijn de awards niet alleen een bekroning van het voortdurende streven naar kwaliteit maar ook een extra troef op de Israëlische biermarkt, die de laatste 5 jaar sterk groeit op het gebied van import van speciale bieren.

 

 

 

 

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: