SINT-PIETERS-LEEUW: – Op donderdag 13 oktober 2011 is ereburgemeester Jean Dekempeneer op 91-jarige leeftijd overleden.

Jean Dekempeneer was gedurende 30 jaar burgemeester van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw (van 1965 tot 1994). Na het einde van zijn mandaat werd hem op voorstel van de gemeenteraad de titel van ereburgemeester toegekend.

Wij bieden de familie van ereburgemeester Dekempeneer onze innige deelneming aan.

.
.

Jean Dekempeneer wordt zaterdag 22 oktober om 11.00 uur begraven in de Sint-Lutgardiskerk te Sint-Pieters-Leeuw. Samenkomst en begroeting in de kerk vanaf 10.30 uur.

1 comment

  1. dit was een schat van een man, steeds een luisterend oor, en iedereen was voor hem gelijk, hij deed alles voor iedere burger van zijn gemeente, en zijn vrouw jeanneke ook , spijtig dat de mensen van onze maatschappij niet meer zo zijn, hij had tenminste de beleefdheid te antwoorden op brieven die hem gestuurd werden, positieve of negatieve reactie maar toch een antwoord , het was de god van st; pieters leeuw, bij hem was je veilig en gelukkig. Rust in vrede jean je verdient het dik en dubbel, want een mens zoals u moet men ver gaan zoeken

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: