SINT-PIETERS-LEEUW: – De voorbije week werden diverse bedrijven het slachtoffer van wat lijkt op een professionele dievenbende.
Met kennis van zaken hebben zij zich toegang verschaft tot drie bedrijven te Sint-Pieters-Leeuw om hierbinnen de brandkoffer te viseren.

De onbekenden deinzen er niet voor terug om via de velden en aanliggende weiden zich toegang te verschaffen tot het bedrijf .
Met kennis van zaken werd de alaminstallatie omzeild en namen de verdachten de tijd om de brandkoffers in de zaak te forceren en zich te verzekeren van een zekere buit . De aangedane bedrijven lagen allemaal op of in de onmiddellijke buurt van de Bergensesteenweg . De manier van werken doet sterk vermoeden dat de verdachten kennis hadden van de plaats der feiten.

De lokale politie Sint-Pieters-Leeuw verspreidde gisteren een Bin-bericht onder de aangesloten leden van het Buurtinformatienetwerk “handelaars en zelfstandigen Sint-Pieters-Leeuw” en verspreidde hen diverse tips en vraag tot verhoogde waakzaamheid.

Meer info :  www.lokalepolitie.be/5414/

%d bloggers liken dit: