SINT-PIETERS-LEEUW: – Op 16, 17 en 18 september 2011 is het groot feest in de Lotstraat want jeugdhuis Twidrio en jeugdcentrum Laekelinde bestaan reeds 10 jaar.
 

Schepen van jeugd, Kathleen D’Herde: “ In het weekend van 16 september vieren we 10 jaar Laekelinde & Jeugdhuis Twidrio. We doen dit met een echt feestweekend.
Om dit weekend te organiseren hebben we samengestelde werkgroepen gemaakt met mensen van de jeugddienst, de jeugraad en Twidrio. Zo zijn we tot een weekend vol activiteiten gekomen.
Op vrijdag nodigt de gemeente iedereen uit voor de opening met tentoonstelling en quiz. Zaterdag is er een festival met fuif en zondag wordt een familiedag.
Want verscheidene mensen die er 10 jaar geleden bij waren hebben ondertussen kinderen. En we hopen hen ook op die dag terug te zien. Vandaar een programma voor het hele gezin.”

Het feestweekend start op vrijdag 16 september met een feestelijke opening om 19.00 uur en een ludieke quiz in de fuifzaal om 20.30 uur. Een tentoonstelling van jonge kunstenaars wordt opengesteld voor het publiek en is heel het weekend te bezoeken.

Op zaterdag 17 september is iedereen welkom vanaf 17.00 uur voor het festival en de fuif op de feestweide en en in de feesttent.
Volgende groepen en DJ’s zullen het beste van zichzelf geven op het podium:

17u – 17u45: Almighty Ducks
18u – 18u45: We Stood like Kings
19u – 19u45: Strawdogs
21u – 23u Goose ’n Diezel
23u – 1u: Sweet Coffee Dj Set
1u – 3u: Laston & Geo
VVK: 3 euro – Inkom: 5 euro.

Op zondag 18 september vieren Laeke en Linde vanaf 14.00 uur hun verjaardag met een heleboel activiteiten voor de hele familie in Laekelinderland!
15.30 – 16.30 uur: vaste workshops (kostprijs 2 euro):
cocktailworkshop
dansworkshop
musicalworkshop
kindertheater
ropeskipping

Randanimatie zoals een springkasteel, fotoshoothoek en peuterspeelhoek …

Organisatie feestweekend: jeugddienst en jeugdhuis Twidrio in samenwerking met G.C.C. Coloma en het gemeentebestuur.

%d bloggers liken dit: