SINT-PIETERS-LEEUW: – De N-VA heeft sinds deze week twintigduizend leden in Vlaanderen.
De 29-jarige verpleegster Kim Paesmans uit Sint-Pieters-Leeuw is het twintigduizendste lid van de partij.


De 29-jarige verpleegster Kim Paesmans en dochtertje Mona kregen alvast hun lidkaart, een grote bos bloemen en een Bongobon van Luc Deconinck, Voorzitter van N-VA Sint-Pieters-Leeuw en de Vlaams-Brabantse N-VA-Kamerleden uit haar streek Nadia Sminate en Kristien Van Vaerenbergh.

De afdeling was op zoek naar jonge, frisse mensen. Ik was sowieso al een N-VA-stemmer, maar ik zie het nu ook zitten om actief mee te werken aan het N-VA-project. Ik wil aan Sint-Pieters-Leeuw een jonge, frisse touch geven”, verduidelijkt Kim haar keuze. “Zeker nu ik zelf mama ben, vind ik het heel belangrijk dat we de problemen nu aanpakken zodat onze kinderen er niet voor moeten opdraaien.”

Begin juni stond de teller nog op 19 200 leden. Het was de stille ambitie van de partij om in 2012 de kaap van 20.000 leden te ronden. Met het lidmaatschap van Kim Paesmans is dat doel nu al bereikt! De partij telt nu dubbel zoveel leden als in 2008.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: