SINT-PIETERS-LEEUW: – Op zaterdag 9 juli 2011 vanaf 17.00 uur organiseert jeugdhuis Twidrio een inzamelactie op initatief van Vzw I Vibe, een non- profit organisatie ten voordele van de jongeren in Jamaica.

Meer specifiek voor de jongeren van het Hagley Gap jeugdhuis in St Thomas. Bedoeling is om zoveel mogelijk sportkledij te verzamelen naar aanleiding van de bouw van een nieuw sportveld met als doel het jeugdhuis nieuw leven in te blazen. Zij worden ook geholpen door de plaatselijke voetbalploegen van in en rond Sint-Pieters-Leeuw.

Voor de Jamaicaanse ‘hogere’ sferen wordt gezorgd door een heerlijke Jamaicaanse barbecue waar Mevr. Douse haar beste kookkunsten zal boven halen.
En wat zou Jamaica zonder zijn reggea muziek zijn? Verschillende soundsystems (Midnight Crew, Lionheartcrew en Uphill Sound) zullen het Jamaicaanse gevoel compleet maken gedurende het event. Dit event wordt ook mogelijk gemaakt door http://www.reggae.be
Tevens zullen er randanimaties plaatsvinden op het terrein wat van de inzameling een perfect uitstapje voor het hele gezin maakt.

Het event zal plaatsvinden in jeugdhuis Twidrio Lotstraat 6 te Sint-Pieters-Leeuw van 17.00 tot 21.00 uur.
Maar wie denkt dat deze gezellige dag hier eindigt heeft het mis. Niet alleen de inzameling geeft aanleiding tot een feestje, ook het 10-jarig bestaan van het jeugdhuis Twidrio zelf zal die dag, of beter gezegd nacht, gevierd worden. De laatste reggea soundsystem van de inzamelactie zal dan ook de eerste zijn om te draaien op de fuif ter ere van de 10de verjaardag van jeugdhuis Twidrio.

17.00-21.00 uur Jamaican BBQ + inzameling
21.00-03.00 uur: 10 jaar Twidrio
VVK 4 euro – ADK 5 euro

%d bloggers liken dit: