SINT-PIETERS-LEEUW: – Op woensdag 15 juni 2011 omstreeks 11.40 uur kreeg de lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw de melding van een diefstal met braak in een woning waarbij twee daders te voet de vlucht namen. De feiten deden zich voor in de Rampelbergstraat en werden opgemerkt door een buurman.

Na patrouille in de buurt werden twee personen opgemerkt die aan de beschrijving van de daders voldeden. Zij konden worden ingerekend in de voetweg tussen de Meerweg en de warenhuisparking Makro. In een rugzak werden de gestolen goederen aangetroffen zoals geld en juwelen.
Het ging om twee minderjarige mannelijke personen.

Meer info :  www.lokalepolitie.be/5414/

1 comment

  1. Op 2 november 2002, een dief heeft in mijn huis aan 3u van de ochtend willen ingaan. De lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw is later 5 minuten thuis aangekomen. Gelukwens aan onze uitstekende politie !!
    (Excuseer me voor mijn slecht Nederlands).

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: