RUISBROEK: – In januari deed Remko Deryckere van Jongerenwerking lokaal 1601 via deze site een oproep naar spelmateriaal voor hun lokaal ( zie artikel – KLIK HIER).
Gemeenteraadslid Ignace Blondeel uit Ruisbroek schenkt hen nu een TV

Ignace Blondeel : Een tijdje geleden al heb ik een oproep gelezen waarin materiele ondersteuning gevraagd werd voor het “Jeugdpunt 1601” in de kerkstraat te Ruisbroek.Aangezien Viviane en ik nog over een kwalitatief, deftig TV-toestel beschikten (na het plots overlijden van Viviane haar moeder) en we dit niet wouden laten ‘verstoffen’ in kelder of garage, leek ons deze schenking het meest logische. Na kontakt met de jeugddienst en de centrumverantwoordelijke Remko werden we daar met open armen en het nodige enthousiasme ontvangen.”

Ook u kan nog spelmateriaal schenken aan Jongerenwerking lokaal 1601
spelmateriaal (pingpongraketten,ballen,….), gezelschapspelen in volledige staat (alle talen mogelijk), oude tv, playstation2-controllers,… Hiervoor mag men Remko Deryckere contacteren op volgend gsmnummer 0499/93.81.22.”

Verder zijn alle jongeren uit Ruisbroek elke woensdagnamiddag welkom in hun lokaal in de kerkstraat 10 te Ruisbroek .
Van 13.30 uur tot 15 uur voor jongeren van 12 tot 14 jaar, nadien voor de oudere jongeren tot 17u30.

Meer info over jeugdwerkgroep ‘1601’:
www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=176665374853


1 comment

  1. Licht bechalelijk dat daarvan een artikel + foto wordt gemaakt door een gemeenteraadslid. Vele anonieme schenkers doen dat gewoon voor het “goede doel”. Deze man schenkt iets weg om in de belangstelling te staan. By the way, ook ik heb een tv geschonken…maar heb daarvan geen heisa gemaakt.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: