VLEZENBEEK / OUDENAKEN / SINT-LAUREINS-BERCHEM: – De derde buurtdrink die de gemeente Sint-Pieters-Leeuw organiseert zal plaatsvinden op vrijdag 13 mei 2011 van 18.30 tot 21.30 uur in De Merselborre voor alle inwoners van Vlezenbeek, Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem.

Het enige wat u hoeft te doen om er bij te zijn, is inschrijven via het online inschrijvingsformulier op de website van de gemeente: www.sint-pieters-leeuw.be/content/loket/record.php?ID=51&lang=&back=&enlarge=
2009-05-26-buurtdrink_Ruisbroek_9 2009-05-26-buurtdrink_Ruisbroek_7
Een jaar geleden konden Zuun en Negenmanneke genieten van hun eigen buurtdrink. Net zoals de eerste editie in Ruisbroek werd het ook toen weer een geslaagde en gezellige avond. Dit jaar is het de beurt aan de inwoners van Vlezenbeek, Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem om elkaar weer wat beter te leren kennen. Terwijl het gemeentebestuur u zal voorzien van drankjes, hapjes en muziek, biedt deze avond de ideale gelegenheid om nog eens een praatje te maken met uw dorpsgenoten. Bovendien geven we alle verenigingen die dat wensen de kans om zich in de kijker te zetten. Op die manier hopen we de sociale cohesie in uw dorp te vergroten.

%d bloggers liken dit: