SINT-PIETERS-LEEUW: -Naar aanleiding van de jeugdboekenweek, die plaatsvindt van 19 maart tot 3 april 2011, organiseren de medewerkers van de bibliotheek van Sint-Pieters-Leeuw verschillende activiteiten, zowel in de hoofdbibliotheek als in de filialen.

Zoals elk jaar wordt er rond een thema gewerkt. Dit jaar is dat ‘Geheim’.

Voor de allerkleinsten organiseren ze spannende voorleesmomenten.
Op 19 maart, de eerste dag van de jeugdboekenweek, worden aan de kleuters in Negenmanneke om 10.00 uur en die in Ruisbroek om 11.00 uur geheimzinnige verhalen verteld.
Zondag 20 maart kan je hiervoor om 10.00 uur terecht in het bibliotheekfiliaal van Zuun en om 11.00 uur in dat van Vlezenbeek. Ten slotte wordt er voorgelezen in de hoofdbibliotheek aan de Rink op 3 april om 11.00 uur.

De leerlingen Voordracht en Drama van de Muziekacademie van Anderlecht toveren in diezelfde hoofdbibliotheek een waaier aan poëzie en sketches vol geheimen uit hun hoed op woensdag 23 maart van 15.30 tot 16.30 uur.

En als kers op de taart bezoekt op zondag 27 maart Geronimo Stilton de hoofdbibliotheek tussen 10.30 en 12.00 uur. Het bekendste knaagdier van Vlaanderen zal verhalen vertellen en natuurlijk mag je zelf ook vragen stellen.

En dan is er ook nog een heuse boekenzoektocht in de bib! Wie alle raadsels juist oplost, maakt kans op een leuke prijs.

Kom zeker even langs tussen 19 maart en 3 april 2011 om al onze geheimen te ontdekken!

Meer info: www.sint-pieters-leeuw.be/content/content/record.php?ID=700&s_navID=140

%d bloggers liken dit: