ZUUN: – Vanaf maandag 7 maart 2011 zal de Galgstraat – Georges Wittouckstraat (ter hoogte van de dikke linde) volledig afgesloten zijn voor alle verkeer.

De werkuitvoering in beide straten zullen 2 dagen duren.

– Voor het verkeer dat komt vanuit Sint-Pieters-Leeuw centrum zal aan de rotonde met de Lotstraat een omleiding geplaatst worden om zoveel mogelijk verkeer de Lotstraat – Bergensesteenweg op te sturen. Vanaf de rontonde wordt enkel het plaatselijk verkeer toegelaten.
Indien er toch weggebruikers doorrijden worden een omleiding voorzien via de Troucheaustraat – Vogelstraat – C.Leunensstraat – J Vanderstraetenstraat – H. Consciensestraat en kunnen dan hun weg vervolgen via de G. Wittouckstraat. Dit is ook de omleidingsweg voor DE LIJN.

– Voor het verkeer dat komt vanuit de richting Bergensesteenweg wordt dezelfde omleiding gebruikt maar omgekeerd. Ook voor DE LIJN.

In de JB Troucheautrstaat komt een parkeerverbod over de volledige lengte van de straat zodat het verkeer in beide richtingen mogelijk wordt. In de H. Consciensestraat met de hoek Jan Vanderstraetenstraat komt een parkeerverbod zodat de bussen van DE LIJN hun maneuver kunnen uitvoeren.

%d bloggers liken dit: