SINT-PIETERS-LEEUW / HALLE: – Vanaf zaterdag 8 januari 2011 presenteren de clowns Pipo & Pipette elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 uur een knotsgek radioprogramma op stadsradio Halle.

Uit bed met Pipo & Pipette

Clown Pipo (alias Hans Deville) :
” Het programma zal bestaan uit:
Verzoekjes vanwege de kinderen voor grootouders,ouders,Peter,Meter,Juf,Meester enz…
via mail, telefoon of briefwisseling.
Na eerste kwartier spelletje 1 : ‘Raad het’ een hedendaags liedje voor kinderen gespeeld door de kinderen en dat door te bellen naar de studio.De winnaar krijgt een cadeautje!

We proberen elke week een centrale gast te ontvangen om te komen praten over een bepaald thema .
Een voetbalspelertje,danseresje,een BV,Kinderburgemeester enz…
Ook onze eigen dieren Freddy,Octaaf en Enriqee kunnen aan bod komen.

De wekelijkse agenda maar alleen activiteiten die iets met kinderen te maken heeft. (Schoolfeest,optredens van Pipo & Pipette, Priet Praat, kindercarnaval)

Na het derde kwartier spelen we terug het spelletje 2 maar daar hebben de kinderen hulp nodig van oma,opa,mama,papa grote broer of zus. Want er wordt dan een kinderliedje gedraaid van lang of zelfs heel lang geleden.Toch moet het kind zelf het antwoord door bellen. De winnaar krijgt een cadeautje. ”


Pipo & Pipette  –  alias Hans & Karine

Andre Segers, dagelijks bestuurder Stadsradio Halle: “Wij hadden vroeger,  zo’n 20 jaar geleden, het kinderprogramma ‘Kinderkabaal’ met Geert Vanhassel (nu Ring TV presentator) .Wij hebben deze keer gekozen om met het bekende duo Pipo en Pipette te starten op 8 januari 2011. Zij zijn van de streek, meer bepaald van Sint-Pieters Leeuw en zijn al bekend bij een groot aantal van onze kleinsten. Dit programma ligt volledig in hun handen. Dit programma past ook voor 100% binnen het format van onze radio.”

Voor al uw verzoekjes tijdens het radio programma kan u mailen naar:
pipo-pipette@stadsradio.be liefst twee dagen voor de uitzending.
Of je kan tijdens het programma bellen naar 02 361 36 36

meer info: www.stadsradio.be

Share

%d bloggers liken dit: