SINT-PIETERS-LEEUW: – De bibliotheek van  Sint-Pieters-Leeuw publiceerde zijn eerste digitale nieuwsbrief.

Schepen van Bibliotheek Luc Van Ruysevelt: “Met plezier stel ik je hierbij onze eerste elektronische nieuwsbrief voor. Deze nieuwsbrief verschijnt 4 maal per jaar en informeert je over de activiteiten in onze bloeiende Leeuwse bibliotheek.
De eerste nieuwsbrief staat vooral in het teken van de bibliotheekweek. In een volgende nieuwsbrief zal je meer over de jeugdboekenweek terugvinden.”

Bibliotheekweek:
Naar jaarlijkse gewoonte verwent de bibliotheek haar bezoekers naar aanleiding van deze feestweek van 16 tot 24 oktober. Aan alle leden delen wij tijdens deze week een gadget uit: een blad-oor.

Verwenweekend: Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2010.
In de hoofbibliotheek verwelkomen wij iedereen vanaf 9.30 u en verrassen jullie met een hapje en een drankje. Terwijl jij geniet van een heerlijk hapje kan je kind luisteren naar een leuk drakenverhaal op zondag 17 oktober om 11 uur in de jeugdafdeling.

 

Patrick De Bruyn

 

Een verwachte ontmoeting: Op maandag 18 oktober om 20 uur verwelkomen wij Patrick De Bruyn in de hoofdbibliotheek.

Hij komt vertellen over de onderwerpen die hij behandelt in zijn boeken en hoe hij tot schrijven kwam. Hij zal inspelen op de interesses van het publiek.

Iedereen is welkom. Leden en niet-leden kunnen de verhalen, de personages en de onverwachte plotwendingen ontdekken in Patrick De Bruyns boeken.

Wie zich wil abonneren op de gratis elektronische nieuwsbrief van de bibliotheek kan dit via volgende link:  www.sint-pieters-leeuw.be/content/loket/record.php?ID=42

Share

%d bloggers liken dit: