VLEZENBEEK: – Alle jongens en meisjes van 6 tot 16 jaar zijn welkom op de KLJ-startdag op Zondag 26 september 2010.

Iedereen wordt verwacht op de speelplaats van de lagere school “Ave Maria” van 13u30 tot 17 uur. Om 13u30 krijgen de meisjes de kans om zich in te schrijven voor het komende KLJ-jaar.
Op het einde van de activiteit is het de beurt aan de jongens. Het lidgeld bedraagt 20 euro.
De ouders worden verwacht om 17u om hun kind(eren) af te halen op de speelplaats van de lagere school waar nadien de mogelijkheid geboden wordt om de foto’s van het voorbije kamp te bekijken en eventueel bij te bestellen.


Waarom naar de KLJ komen
?
Eerst en vooral even verduidelijken waarvoor deze afkorting staat: KLJ staat voor Katholieke Landelijke Jeugd. Wil je bij een toffe bende horen, wil je je vrije tijd zinvol doorbrengen, of gewoon, als je niet weet wat te doen, dan bieden wij je de ideale oplossing: KLJ Vlezenbeek!

Het hele werkjaar door organiseren wij een heleboel activiteiten zoals o.a.: bos- en pleinspelen, allerlei (fiets)tochten, een 2- of 3-daagse, sport, quiz, gezellig samenzijn en vooral: plezier maken en een hechte groep vormen. Het jaarlijkse hoogtepunt is natuurlijk het kamp, dat nog steeds zal doorgaan van 21 tot en met 31 juli.
Om ons naar buiten toe te profileren en tal van activiteiten mogelijk te maken, organiseren we voor het hele gezin en KLJ-sympathisanten onze jaarlijkse pannenkoekenbak en de fietsenrally (waarvoor U alvast vriendelijk uitgenodigd bent).

Voor de jeugd hebben we bovendien nog iets aardigs in petto nl. onze intussen al beroemd geworden Kerstfuif die zal doorgaan op 25 december.

meer info: www.kljvlezenbeek.be

Share

%d bloggers liken dit: