PAJOTTENLAND: – Vzw Pajottenland+ beloont de trouwe kopers van de boerenmarkt met een gratis Pajottenlandse boodschappentas.

Kom je op woensdag 22 september 2010 langs aan de stand van Pajottenaland+ op de boerenmarkt van Gooik, dan ontvang je een kaartje. Per aankoop van een product bij een producent krijg je een stempel. Heb je drie stempels op je kaart, dan ontvang je een gratis Pajottenlandse boodschappentas.

Vorige zaterdag vond de eerste actie rond de winkeltassen plaats op de jaarmarkt in Schepdaal waar de aanwezige producenten de bezoekers plezierden met hun producten. Je kon er onder andere proeven van kazen, bieren, chocolade en honing. Vele bezoekers gingen dan ook naar huis met een tas vol ‘lekkers uit het Pajottenland’.

Bron en meer info: www.pajottenland.be

Share

%d bloggers liken dit: