SINT-PIETERS-LEEUW: – Aan de Bergensesteenweg 250 op de plaats waar tot voor enkele maanden de evenementenhal stond opende Lidl vanmorgen zijn nieuwste filiaal.
De mensen waren om 9 uur massaal op de afspraak om de nieuwe winkel te ontdekken.

Op enkele maanden tijd werd de oude evenementenhal afgebroken en werd  er een nieuw Lidl filiaal gebouwd en een nieuwe parking aangelegd.

De nieuwe winkel heeft een verkoopsoppervlakte van 1000m2, 5 kassa’s, 130 parkeerplaatsen.

De nadruk wordt gelegd op dagverse producten. Naast de verse groenten,vers fruit en uitgebreid assortiment van vers vlees, is de winkel uitgerust met een eigen bakkerij.

Filiaalleider Balkis Bekir:

Filiaalleider Balkis Bekir: ” Het filiaal in Sint-Pieters-Leeuw is daarmee één van de eerste Lidl winkels waarbij het bakkerijconcept wordt toegepast. Iedere dag is er ovenvers brood, koeken en gebak tegen de voordeligste prijzen.
Tevens is het hier een winkel waar Lidl veel nieuwe zaken uitprobeert die beter zijn voor klant en milieu zo is er LED-verlichting in de vlees –en diepvriesafdeling geïnstalleerd

Tijdens de eerste openingsdagen zijn er verschillende acties in de winkel. zoals win een volle winkelkar of een maand gratis winkelen.

De winkel is open van 9 uur tot 18u30, op vrijdag tot 19 uur en op zaterdag tot 18 uur.

Lien Truwant van Lidl Belgium: “In de weken die volgen kunnen de klanten bovendien genieten van heel wat speciale aanbiedingen. Zo worden er verschillende non-food producten aan ongeziene prijzen verkocht en kan men profiteren van allerhande kortingen op het vast assortiment. De wedstrijd ‘win een minuut gratis winkelen’ start op 20 september 2010“.

Door de opening vanmorgen om 9 uur heerste er een enorme drukte op de Bergensesteenweg. De lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw had hiervoor op de Bergensesteenweg de nodige voorzorgen genomen want men schat dat er vandaag zeker meer dan 3000 mensen de winkel zullen bezoeken.

Bij deze opening schenkt Lidl ook een cheque aan FRIS.

Lien Truwant van Lidl Belgium: ” FRIS, de sportvereniging voor kinderen en volwassenen met een beperking, ontvangt van Lidl een cheque voor de aankoop van essentieel zwemmateriaal dat van pas zal komen tijdens hun wekelijkse lessen in het zwembad van Sint-Pieters-Leeuw”.

Share

%d bloggers liken dit: