volleyball Ruisbroek 84 vzwRUISBROEK: – Na het afbranden van Sporthal AJ Braillard in Ruisbroek diende volleybalclub Ruisbroek ’84 noodgedwongen uit te wijken naar verschillende buurgemeenten.
Vermits er binnen de gemeente Ruisbroek, naast de eetkermis in maart ll., nog weinig van volleybal te merken was, kwam de logische vraag: “bestaat Volley Ruisbroek ’84 nog wel?”.

Christa Vindevogel: “Hierop kunnen wij een positief antwoord geven.
Al moesten we onze trainingen en wedstrijden verspreiden over verschillende sportzalen buiten de gemeente, we kunnen volmondig zeggen: JA, onze club bestaat.
En dit dankzij de sterke samenhorigheid van bestuur, trainers en spelers. Iedereen heeft na het noodlot dat ons trof het beste van zichzelf gegeven opdat de club verder zou blijven bestaan.
Het is ons gelukt en het Bestuur van R’84 wil langs deze weg iedereen danken voor de geleverde inspanningen.

In afwachting van de bouw van een nieuwe sporthal in Ruisbroek, kunnen wij onze club opnieuw samenbrengen in een voorlopige nieuwe thuisbasis, nl. Sporthal ULB-ISM, Lenniksebaan 808 te Anderlecht (vlakbij het Erasmusziekenhuis).

Onze eerste wedstrijden gaan er van start op 18 september ek.
De volledige wedstrijdkalender kan U raadplegen op www.ruisbroek84.be.

Tevens willen wij van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die onze club een warm hart toedraagt uit te nodigen op ons Spaghetti- & Croquefestijn dat doorgaat op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober ek. in zaal Ons Huis, Fabriekstraat te 1601 Ruisbroek.
Graag tot dan!”

Share

%d bloggers liken dit: