SINT-PIETERS-LEEUW: – Vanaf donderdag 12/08/2010 zal de Rink – Pastorijstraat en Jozef Depauwstraat voor alle verkeer worden afgesloten voor de werken aan de Rink.

Op de Pastorijstraat en de Jozef Depauwstraat zal enkel plaatselijk verkeer worden toegelaten om de winkeliers en bewoners toe te laten hun klanten/woningen te kunnen bereiken. Ook het verkeer op de Rink zal enkel plaatselijk toegelaten worden.
De werfzones situeren in verschillende fasen en waarbij aanvankelijk het wegdek tussen de apotheker in de Jozef Depauwstraat tot aan de Rink (Gareel) volledig wordt opgebroken. Dus in dat deel kan het verkeer totaal niet door.

Omleidingen zijn voorzien voor:
1. Verkeer dat komt van de Pepingensesteenweg en Europalaan zal omgeleid worden via de rotonde Lotstraat.
2. Verkeer dat komt van de Brusselbaan – V. Nonnemansstraat zal omgeleid worden via dezelfde rotonde Lotstraat.
3. Verkeer dat komt van en naar de Topstraat zal via de R. Balléstraat – J. Sermonstraat en Van Houchestraat zijn weg moeten vervolgen.
4. Verkeer op de A. Fleurusstraat – Rink zal omgeleid worden via de Topstraat en eventueel dezelfde weg zoals omschreven in punt 3.

In een tweede fase zal de werfzone situeren op de Pastorijstraat tot aan de herberg (Leeuwke). Bij deze fase zal dezelfde omleiding gebruikt worden.
De derde en vierde fase moet nog bepaald worden door bemiddeling tussen aannemer en Gemeentebestuur.

Zie ook artikel omleiding bussen De Lijn van 04/08/2010
Zie ook het artikel wegeniswerken Rink van 23/07/2010

Eénrichtingsverkeer J. Sermonstraat

Vanaf vrijdag 13/08/2010 zal er een bouwwerf actief zijn in de Jules Sermonstraat. Tijdens de werkuren zal er in de Jules Sermonstraat éénrichtingsverkeer van toepassing zijn. Het verkeer komende van de Rink kan zijn weg vervolgen langsheen de Jules Sermonstraat. Het verkeer dat komt vanuit de richting H. Vanhouchestraat zal omgeleid worden via de Garebaan.

Langsheen de werfzone wordt een groot deel van de rijbaan ingenomen door een pompinstallatie. Deze werkzaamheden zullen enkel tijdens de dag gebeuren. Na de werkuren zal de Jules Sermonstraat in beide richtingen toegankelijk zijn voor alle verkeer. De werken zullen 3 maanden duren.

Share

%d bloggers liken dit: