VLEZENBEEK: – Deze voormiddag werd in Vlezenbeek de tent geplaatst voor de Hoebelfeesten  die dit jaar plaatshebben van donderdag  12 tot en met zondag 15 augustus 2010.

Hoebelfeesten Vlezenbeek - opbouw tent
Hoebelfeesten Vlezenbeek - opbouw tent

Hoebelfeesten voorzitter Koen Vander Straeten en een 20 vrijwilligers waren sinds 6u30 begonnen met de opbouw van de tent. Om 11u30 stond de tent recht en kon men met de inrichting beginnen.

  • De reuze feesttent in de nederstraat opent op donderdag 12 augustus vanaf 16 uur met het HOEBELCAFE.
  • Op vrijdag 13 augustus is er de Q-PARTY, met het foute uur van Sven Ornelis.
  • Zaterdag 14 augustus staat opnieuw de Beachparty op het programma met special guest DJ PAT KRIMSON.
  • Traditioneel op 15 augustus is het BOESTERINGENKERMIS met optreden van CHRISTOFF & LINDSAY


Menig Vlezenbeekenaar kijkt uit naar de tweede GRATIS editie van het Hoebelcafé.

Vorig jaar was het ‘Hoebelcafé’ een nieuw concept op de feesten.
Na talrijke goede commentaren doen ze er dit jaar nog een groepje bij.
Zes niet te missen live optredens op donderdag 12 augustus 2010!
De tent is open vanaf 16u voor de mensen die na een harde werkdag al even willen uitblazen met een leuke babbel, een kaartje willen leggen en natuurlijk iets willen drinken.
Optredens starten vanaf 19u.

19u Kim – Nieuw opkomend talent !

Ik ben Kim 14 jaar en treed al een 2 tal jaartjes op als solo zangeres, breng vooral jonge dance muziek van Lasgo, Milk Inc, Ruslana, Lady Gaga, Ellen Dufour en Isabelle A.
Mijn zang en stem coach is Carina (duo Patrick en Carina xfactor 2005) sinds ik opgeleid word door Carina heb ik enorme vorderingen gemaakt en een zeer prachtig repertoire kunnen uitbouwen, merk ook dat het oudere publiek nog zeer jong van hart is en ik steeds meer om meer succes oogst.

19.30u Gus Luxmore
In de beste traditie van The White Stripes en The Black Keys, maakt Gus Luxmore duidelijk waar muziek om draait: krassende gitaren, stampende drums en een dynamische performance. Als powerduo brengen Joris (Zang en Gitaar) en Maxime (Drums) een aanstekelijke mix van blues en rock. Een perfect evenwicht tussen melodie en ruwe rock ‘n roll. De heer Cobain maakte ooit de bedenking ‘What are they tuning? A harp? I thought we were a rockband, we should have a whole lot of extra guitars.’ Wel Kurt, die zorgen zijn voorbij…

20.30u Feedback
Rockband FeedbacK werd opgericht in september 2009 door de broers Micky ( drummer 12j ) en Tommy Meert ( Bassist 10j) .In minder dan 5 maanden repetitie hadden ze een repertoire klaar van 20 songs. Andere leden van de groep zijn de zussen Yana ( ritmegitariste 13j), Farah ( zangeres 15j) en Jonas ( gitarist 16j). Wekelijks wordt er gerepeteerd in de muziekstudio van de broers in Everbeek (Brakel) om nieuwe songs aan te leren. De thuishaven van de groep ligt in Everbeek maar heeft wel banden met St.-Pieters-Leeuw, hierdoor hebben ze veel optredens in deze streek. Hun setlist bestaat voornamelijk uit stevige fuifnummers van vroeger en nu, o.a. Smoke on the water, paranoid, I love rock’n roll, zombie, summer of 69, een paar nummers van Ac/Dc maar ook een paar songs van “Anouk”: “nobody’s wife” , “girl”, “lost”, tot zelfs “meisjes” van “Raymond vh Groenewoud.” Het is vooral hun muziekkeuze en hun leeftijd die deze groep zo uniek maakt. Daarom is hun slogan ” jongste Rockband Feedback”.

21.30u Pili-Pili
Wat ontstond binnen de vier veilige muren van een woonkamer, breidde zich algauw uit tot de familiale kring. Naar jaarlijkse traditie maken Pieter en Liese Goossens (broer en zus) er de gewoonte van om op kerstavond de familie te bedienen van een intiem huiskamerconcertje. De passie voor muziek kregen zij reeds op jonge leeftijd te pakken. Sinds kort besloten zij hun muzikale symbiose ook te delen met de buitenwereld. Onder de naam Pili-Pili brengen Pieter (piano/gitaar) en Liese (zang) een mix van zowel oudere als recentere covers en dit voornamelijk in het pop/soul genre. Om het geheel wat meer ritmische diepgang te geven, vroegen we Sam Wyns de percussie voor zijn rekening te nemen. Als trio hebben wij tot doel ons publiek zowel tot beenschudden aan te zetten als te ontroeren met een gevoelige ballade. Mensen met gevoelige snaren zijn gewaarschuwd!

22.30u JiNX
Eind juni 2003 was het startschot voor JiNX. Al gauw dikten de ‘founding members’ aan tot een groep van zeven muzikanten. Wat geeft dat als resultaat? Meerdere invloeden die de muziek verrijken. Zowel de eigen liedjes als de covers zijn vaak opzwepende feel good pop- en rocksongs, af en toe doorspit met melodieuze slows en afgewisseld met een swingend jazz- of bluesnummer waarin naar hartelust wordt geïmproviseerd. Sinds iets meer dan een jaar spelen we met een nieuwe bassist en pianist. Waar de focus in het verleden vooral op de eigen nummers lag, willen we in de toekomst meer covers spelen. Eerder dan als de doorsnee jeugdhuisband willen we ons dus meer profileren als groep die mee de sfeer brengt op publieke of privéfeesten. Tijdens onze optredens brengen wij met onze muziek steeds ambiance en stralen dit – uiteraard – af op het publiek. Andersom geldt ook: hoe enthousiaster het publiek, hoe beter de solo’s!

23.30u The Boozers
The Boozers brengen leven in de brouwerij!!!
Alhoewel deze 8-koppige pop- & discocoverband voor 99,9% functioneert op helder gerstenat mag u ervan overtuigd zijn dat zij uw avond flink zullen laten grooven.Twee “bevallige” zangeressen en een “brok dynamiet” van een zanger staan vocaal compleet ter uwer beschikking. Dit duo wordt ondersteund door drie “niet van de minste” muzikanten (twee achter de toetsen en de bassist) en een flessenopener.

Verder doen ook nog mee: de meest excentrieke gitarist aller tijden en een drummer met enkele geboorteafwijkingen.Een eigenzinnige en vernieuwende nummerkeuze en een jaarlijks showconcept maakt dat The Boozers bij geen enkele aangelegenheid kunnen ontbreken.
Niet qua muziek en zeker niet qua ambiance!!

zie ook ons aankondigings artikel van 02/07/10 voor het programma van de andere dagen op de Hoebelfeesten.

Locatie: Feesttent Hoebelfeesten, Nederstraat 55 te Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw)
Meer informatie op
www.hoebelfeesten.be

Share

%d bloggers liken dit: