RUISBROEK: Noteer nu reeds in uw agenda dat er een ‘Grote reünie is voor alle Ruisbroekenaars van vroeger en nu’.
Op zaterdag 20 november 2010 om 20 uur in zaal Concordia , fabriekstraat te Ruisbroek.

Dit initiatief kwam tot stand door Veerle Van der Steen die op facebook de groep “Ruisbroek zoals het vroeger was” oprichtte
(zie artikel 21/05/2010).

Ondertussen heeft de groep bijna 350 leden.

.

Veerle Van der Steen

Veerle Van der Steen :”Ik zit reeds een tijdje op facebook en zocht oudleerlingen van St elisabeth Ukkel terug,en omdat dat goed lukte, kwam ik op het idee om iets rond Ruisbroek te doen.
Ik maakte een groep aan, plaatste een paar foto’s uit de oude doos, en hoopte op reactie, maar die kwam er de eerste maand eigenlijk niet, vooral omdat ik nog weinig contact had met mensen uit Ruisbroek.
Via via kwam ik op een ander groepje uit Ruisbroek te recht, dat later was opgericht en ik plaatste een link naar mijn groep.
Dan is alles in stroomversnelling gegaan, mensen voegden zich toe, contacten werden terug opgenomen, zelfs met mensen die ik juist van naam kende en de bal was aan ‘t rollen.
Toen polste ik bij een paar mensen of we eigenlijk geen reünie zouden plannen en van het een kwam het ander en zo zijn we in volle voorbereiding voor reünie in november.
We dachten eerst te moeten uitwijken naar Lot voor een zaal omdat er maar één zaal meer was in Ruisbroek, maar toen kwam er nieuws dat Zaal Concordia terug geopend was en zo gaat alles daar door. De affiches gaan na verlof overal verspreid worden”.

Groep Ruisbroek zoals het vroeger was:
www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=104128762958185

Share

1 comment

  1. Ik heb nog verschillende foto’s gevonden van de jaren 1942-43 van de lagere school in de Gieterijstraat en 1948-1949 KSA van Ruisbroek. Ik zal ook aanwezig zijn tesamen met mijn echtgenote op de reünie van 20 november aanstaande.Proficiat voor het initiatief. Joseph Wouters

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: