VLAAMS-BRABANT:- Toerisme Vlaams-Brabant lanceert een vernieuwde website: www.toerismevlaamsbrabant.be Meer en meer wordt er gebruik gemaakt van het internet om daguitstappen, weekendjes weg en vakanties te plannen en te boeken.
Toerisme Vlaams-Brabant wil de toerist daarbij helpen en ontwikkelde  een nieuwe dynamische website.

Vital Geeraerts Toerisme Vlaams-Brabant:” Een nieuwe website is al lang geen groot nieuws meer, maar toch… Wij vinden het belangrijk dat het publiek de beste informatiemogelijkheden voorgeschoteld krijgt en dan was onze vorige site echt wel aan een update toe.
Het is een compleet nieuwe site geworden. Geen promopraatjes of voorgekauwde arrangementen, maar een aanbod waar je à la carte kiest en waarbij je meteen alle nuttige informatie krijgt. Je kan bijvoorbeeld een wandeling selecteren uit één van de meer dan 250 bewegwijzerde wandellussen volgens thema, afstand, ligging of gemeente. Ga zelf maar eens surfen. Zoek bijvoorbeeld eens een voor jou geschikte wandeling, fietslus of verblijf. En bovendien kan je er niet aleen een massa tips ontdekken, wij zetten deze zomer ook tweewekelijks een nieuwe wedstrijd op de homepage waar telkens twee verblijfsarrangementen mee te winnen zijn. Klik dus snel op
www.toerismevlaamsbrabant.be.”

Share

%d bloggers liken dit: