SINT-PIETERS-LEEUW: -Natuurpunt Sint Pieters Leeuw richt een fotowedstrijd in. Het onderwerp is de natuur in Sint-Pieters-Leeuw. Er zijn 4 rubrieken: landschappen, fauna, flora en macro opnames.

Door de lens van een fototoestel kan je een verfrissende kijk hebben op de werkelijkheid. Natuurpunt wenst de natuur ook eens in de focus te zetten.

Per rubriek worden 10 foto’s genomineerd die deelnemen aan een fototentoonstelling. Deze tentoonstelling wordt ingericht in samenwerking met het gemeentelijk cultureel centrum Coloma Sint-Pieters-Leeuw tijdens het week-end van 26 tot 28 november 2010. De jury zal per rubriek een laureaat aanduiden.
Welke zijn de voorwaarden voor deze fotowedstrijd?
Elke deelnemer mag maximum 5 foto’s inzenden.  De foto’s mogen in kleur of zwart wit zijn.  Ze moeten digitaal opgestuurd worden naar het e-mail adres natuur.foto.spl@gmail.com voor 30 september 2010. Voor de 40 genomineerde foto’s verwachten we een A3 fotopapier versie. De deelnemers van de genomineerde foto’s zullen hiervan op de hoogte gebracht worden. Meer info: 0475. 51.20.71

Share

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: