BELGIË / SINT-PIETERS-LEEUW: – Alle 117 warenhuizen die Carrefour zelf uitbaat in ons land zijn vandaag dicht door een staking. 
Carrefour Sint-Pieters-Leeuw
De actie gaat uit van het gemeenschappelijk vakbondsfront. Het personeel wil zo protesteren tegen de herstructurering bij de supermarktketen.
Ook de winkel in Sint-Pieters-Leeuw bleef gesloten. De vakbondsmensen en personeelsleden die het piket vormden hadden niet veel werk. De mensen waren goed op de hoogte dat de winkel vandaag gesloten zou zijn. Normaal gezien is de winkel maandag terug open.

 
Filip Lemberechts secretaris ACLVB: “  Na deze actie wachten we af. Woensdag is de eerste ondernemingsraad  in het kader van het collectief ontslag. Daar zullen ongetwijfeld heel veel vragen gesteld worden. Dit is fase één van de wet Renault. “

%d bloggers liken dit: