SINT-PIETERS-LEEUW / HALLE: – Tijdens Kindercarnaval van Halle  op zaterdag 6 maart 2010  in CC ‘t Vondel verkiest Halattraction het nieuwe mini-prinsenpaar en mini-hofmaarschalkenpaar. Deze verkiezing is veel bondiger en speelser dan bij de groten en werd de laatste jaren bijzonder gesmaakt door de combinatie verkiezing/optredens.
Eén van de kandidaten is Celle Vandersteen uit Sint-Pieters-Leeuw.
Hij bezorgde ons, samen met zijn mama Mieke onderstaande boodschap.


Celle Vandersteen:
“Ik ben Celle Vandersteen en ben 10 jaar. Ik woon in Sint-Pieters-Leeuw alhoewel, als ik twee passen zet (letterlijk dan) ben ik in Halle. De ene kant van onze straat is Sint-Pieters-Leeuw en de overkant is Halle. Dit gewoon ter informatie.
Ik ben een voetballer met hart en ziel en ik zit ook in de jeugdbeweging, de klj.
Om de traditie van mijn familie verder te zetten en omdat ik het zelf natuurlijk heel graag wil stel ik mij dit jaar voor als miniprins carnaval Halle 2010.
Ik hoop echt dat ik de kans krijg om te bewijzen dat ik de titel van miniprins waardig ben. Ik ben er zeker van dat we er een fantastisch feest kunnen van maken het weekend van 13, 14 en 15 maart. Het zullen dolle dagen worden en kijk er met veel plezier naar uit. Maar ik moet ook nog heel wat werken voor het zover is. Voorbereiding van mijn voorstelling en mijn showke. Nu ben ik nog rustig maar ik denk dat de stress nog wel zal komen als we korter bij 6 maart komen want dan gaat de verkiezing door in het Vondel.
Ik heb op facebook ook een fanclub opgericht, dat doet niets voor de verkiezing maar het is wel leuk om te zien hoeveel mensen me steunen. Je kan dit terugvinden op fb onder DE CELLE. ”

www.facebook.com/pages/DE-CELLE/288066611460?ref=ts

Share

%d bloggers liken dit: