SINT-PIETERS-LEEUW: – Mag jij buitenspelen in je buurt? Wat is je favoriete speelterrein? Welke speeltoestellen ontbreken nog op je favoriete plek? Ken jij de Leeuwse kindergids? Heb je een e-mailadres? Vind je het leuk om elke maand een nieuwsbrief te ontvangen? Heb je ooit meegedaan aan de Roefel, aan de Buitenspeeldag? Wat zou jij heel graag eens in Sint-Pieters-Leeuw beleven?
Op 10 februari zal een speciale kinderraad plaatsvinden. We willen zoveel mogelijk ideeën en meningen van de Leeuwse kinderen (en ouders) verzamelen. Hiermee kunnen wij daarna aan de slag om een nieuw jeugdbeleidsplan 2011-2013 op maat te schrijven voor de Leeuwse jeugd! Iedereen is welkom!

Wil je graag deelnemen aan de kinderraad op 10 februari 2010?
Geeft de jeugddienst snel een seintje op nr 02 370 28 82
Of stuur een mailtje naar jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be

Elke drie jaren schrijft de gemeente een plan waarin wordt bepaald
wat belangrijk is voor kinderen en jongeren in onze gemeente: het “jeugdbeleidsplan”. Ook voor de periode 2001-2013 zal een nieuw jeugdbeleidsplan worden opgesteld.
Meer info hierover vind je op www.sint-pieters-leeuw.be/jeugd

Share

%d bloggers liken dit: