VLEZENBEEK: – De nieuwe Elyseé wordt elke dinsdagvoormiddag meer en meer een echte dansschool. De inschrijvingen voor het Lijndansen blijven oplopen!
Lijndansen is een populaire dans voor al wie graag in groep, maar toch individueel danst. Lesgeefster Rethy Cops doet de danspasjes voor en iedereen doet haar na. De danspassen zijn met zorg gekozen en dat merk je.

dienstencentra De nieuwe Elyseé: Lijndansen voor beginners
dienstencentra De nieuwe Elyseé: Lijndansen voor beginners

Lesgeefster Rethy Cops:
“ Eind vorig jaar zijn we in dienstencentra De nieuwe Elyseé begonnen met de cursus lijndansen voor beginners. Tijdens de eindejaars feestdagen heeft de mond aan mond reclame duidelijk gewerkt. Want er zijn sinds begin januari heel wat mensen bijgekomen.
Daarom zijn we de lessen herbegonnen vanaf de start. Wie nu dus nog zin heeft om mee te doen kan heel gemakkelijk instappen. Duur is het zeker niet. Eén uur les lijndansen kost slechts 1 euro! Je kan ook een 10 lessenkaart kopen die steeds geldig blijft.”


(Dubbelklik op de foto’s om ze in groot formaat te bekijken)
.
Ga gerust eens een kijkje nemen. Iedere dinsdagvoormiddag van 10 tot 11 uur in de Merselborre, Schaliestraat 2 te Vlezenbeek. Of doe gewoon een keertje mee!

Share

%d bloggers liken dit: