Kristof VliegenSINT-PIETERS-LEEUW / MELBOURNE: – Kristof Vliegen (uit Sint-Pieters-Leeuw) neemt deel aan de ‘Australian Open’ die volgende week van start gaat. Vliegen speelde sinds het tornooi van Bastad vorig jaar in juli geen wedstrijden meer.

Kristof Vliegen staat in Melbourne alsnog op de hoofdtabel dankzij de beschermde ranking (ATP-112). Hij speelt in de eerste ronde van de Australian Open tegen de Duitser Michael Berrer (ATP-66). Beide spelers ontmoeten elkaar voor het eerst.

In juli 2009 liep Vliegen een bacteriële infectie op in Zweden. Hij had reumatische pijnen en kreeg cortisone injecties. Bij een onderzoek kwam aan het licht dat hij een mysterieus virus had opgedaan. Het virus bezorgde hem reumatische pijnen en verhinderde hem zelf om te tennissen, auto te rijden en zichzelf aan te kleden.
In november 2009 drukte hij zijn hoop uit om de Australian Open te halen.

Kristof Vliegen: “Verwacht niet te veel van mij, want ik speel nog maar sinds drie weken. Ik ben wel blij me terug tennisser te voelen.

Kristof kreeg dit jaar ook al goed nieuws.
Het kledingmerk Oxygène (www.oxygenesport.com) werd zijn nieuwe sponsor.

Share

%d bloggers liken dit: