VLEZENBEEK: – Op zaterdag 6 maart 2010 slaan de “Landelijke Gilde Schepdaal-Pede” en “De Speelvogel Vlezenbeek” opnieuw de handen in elkaar met de organisatie van hun tweejaarlijkse dropping “The Challenge”.

The Challenge is een dropping voor jong en oud met als doel er samen een heel leuke avond van te maken. Samen zijn en plezier maken staan vooral centraal.

archieffoto: The Challenge in 2008

Ter info:
Vorige editie, in 2008, trotseerden niet minder dan 310 deelnemers de koude en de regen om hun Challenge tot een goed einde te brengen. Iedereen ging er volledig voor. De inzet was enorm, de voldoening bij aankomst nog groter. Samen gezellig met een drankje en een goeie tas warme soep, wat moest je nog meer hebben.


De deelnemers dienen, dmv opdrachten te ontcijferen, hun vertrekplaats te weten te komen. Het thema van de vorige editie was de ontvoering van Peter Van de Veire. Niemand minder dan Witse en de deelnemers moesten Peter zien terug te vinden. Halle was dan ook de ideale uitvalsbasis om het onderzoek te starten. Alle deelnemers werden de trein opgezet en het onderzoek kon starten.
Wat het thema dit jaar wordt is ook voor jullie nog een verrassing!

De deelnameprijs voor de Challenge is € 12 (€ 10leden De Speelvogel/LG).
Hiervoor krijgen de deelnemers heel wat in de plaats.
(Oa. verzekering, maaltijd, drankje,…).

Meer informatie omtrent deze unieke activiteit vindt u op www.despeelvogel.com
( www.facebook.com/#/event.php?eid=205673551814 )

In naam van de hele organisatie wens ik u het allerbeste toe in 2010.
De Speelvogel – Steven Mathieu

Share

%d bloggers liken dit: