logo_KV-Brucom-SportSINT-PIETERS-LEEUW: – Het huis aan huisblad Passe-Partout hield een wedstrijd ‘de voetbalhelden’. Met dit initiatief wouden ze de vrijwilligers van de regionale voetbal in de kijker zetten. In elk van de 100 Passe-Partout-edities werd een regio vrijwilliger verkozen tot ‘regionale voetbalheld’. In de editie Halle werd dit Marc De Bosscher, voorzitter van KV Brucom Sportief uit Sint-Pieters-Leeuw .

2009-10-19-marc-de-bosscher

Zijn club won hiermee een sponsoring pack ter waarde van 2000 euro. Bestaande uit voor 1250 euro uitrusting en 750 euro advertentieruimte.

In 1998 begon de zoon van Marc bij KV Brucom Sportief te voetballen en papa Marc werd ploegafgevaardigde en evolueerde binnen Kv Brucom naar gerechtigd correspondent. Later verving hij de kasmeester en twee jaar geleden werd hij voorzitter.

Marc ziet de titel als een beloning voor al de vrijwilligers van zijn club. Want volgens hem kan een kleine voetbalclub maar overleven dankzij de vele mensen die zich wekelijks belangeloos inzetten voor de club.

Meer info over KV Brucom Sportief vzw: www.kvbrucomsp.be

Share

1 comment

  1. Eindelijk eens wat hulp van buitenaf, al hebben we er ons best voor gedaan he!

    Een tevreden speler/suppoprter van de grootste vriendenclub ter wereld!!!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: