SINT-PIETERS-LEEUW:  – Regionaal Landschap Zenne, Zuun en Zoniën vzw komt  je waardevolle knotbomen (wilg, els, eik, es, populier, …) die dringend moeten onderhouden worden snoeien.

2009-10-15-knotteamStephane Swinnen van RLZZZ: “Als Regionaal Landschap zoeken we voor jouw knotbomen een geschikte knotter. Wij geven jouw aanvraag door aan een groep van geoefende knotters, die op zoek zijn naar geschikte locaties. De afspraak is dat de knotter vrij kan beschikken over het dikke (brand)hout. Het dunne (snoei)hout wordt op een stapel verzameld. Als eigenaar sta je in voor de verdere verwerking van dit kleine hout, bijvoorbeeld verhakselen of het maken van een houtril.”

Het knotteam werkt vrijwillig en professioneel, en doet gratis deze werkzaamheden. Geef uw aanvraag zo snel mogelijk door zodat we deze winter nog in actie kunnen schieten! Neem gerust contact op met het Regionaal Landschap via 02 452 60 45 of info@rlzzz.be of –nog beter– gebruik direct het aanvraagformulier

Regionaal Landschap Zenne, Zuun en Zoniën vzw – Oude Pastorie – Donkersstraat 21 – B-1750 Gaasbeek
Tel.: 02 452 60 45 – Fax: 02 460 07 01 – e-mail: info@rlzzz.bewww.rlzzz.be

Share

%d bloggers liken dit: