SINT-PIETERS-LEEUW: – Na twee maanden stilte neemt de gemeente Sint-Pieters-Leeuw de draad van ‘infoLeeuw’ terug op. Het september nummer kreeg een fris, kleurrijk en nieuw kleedje.
2009-08-27-info-leeuw_september-2009

Dienst communicatie Sint-Pieters-Leeuw:
We hebben in de zomer immers de koppen bij elkaar gestoken om uw infoLeeuw nog aantrekkelijker en leesvriendelijker te maken zonder afbreuk te doen aan de stijl die u van ons gewend bent en die door het merendeel van de Leeuwenaars goed wordt gesmaakt.
Wat de inhoud van uw septembernummer betreft, focussen we graag op de veiligheid van onze kinderen die terugkeren naar school. De politie geeft nuttige tips en we hopen dat u massaal meedoet aan de autoluwe week die deze maand wordt georganiseerd, in het belang van de kinderen, het milieu en uzelf
!”

Share

%d bloggers liken dit: